Omega-3 zsírsavak a hidegvízi halakból: egy jó választás a szív egészségének megőrzésére

Az Omega-3 esszenciális zsírsavak pozitívan befolyásolják a szív-és érrendszer működését - csökkentik a trigliceridek szintjét, és támogatják a vérnyomás csökkenését.

Az Omega-3 esszenciális zsírsavak pozitívan befolyásolják a szív-és érrendszer működését - csökkentik a trigliceridek szintjét, és támogatják a vérnyomás csökkenését. Mivel a szervezet nem tudja „legyártani" magának, ezért szükséges a pótlása külső forrásokból. A Jamieson Laboratories cég értékes omega-3 esszenciális zsírsavakat nyer hidegvízi halakból, arról a területről, ahol találkoznak a Jeges-tenger és a Déli-óceán vizei. Kizárólag  kis halakból vannak kivonva, mint a szardínia és a szardella, amelyek planktonnal táplálkoznak - ennek köszönhetően nagy tisztaságú omega-3 zsírsavaknak a forrásai.

   
Vissza a lap tetejére